Vores elskede dyr

Jeg tilbyder nu også Reiki FjernHealing til din hund, kat, fugl M.M

Dyr er meget forskellige fra os mennesker. Dyr tænker og føler ikke på samme måde som os mennesker, men de tænker skam, og de har skam følelser. De har bare ikke ord til at udtrykke sig med, som vi mennesker har.

Som healer er jeg blot et led mellem dyret og den åndelige verden. Jeg giver den kærlige energi fra universet videre til dyret. Ligesom jeg gør hvis klienten var et menneske.

Dyr tager fantastisk godt imod Reiki healing. De er helt uden fordomme og er helt åbne for modtagelse. Healing er en fantastisk behagelig behandling for din hund, kat og andre dyr, og de mærker snart, at det er til stor gavn for dem. De mærker det er kærligt ment.

Hvornår bruges Reiki healing til dit Dyr?

Har dit dyr trivsels problemer? Mangler dit dyr livsglæde? Har dit dyr smerter? Er din hund bange f.eks. at køre i bil? Har din hund ændret adfærd? Har dit dyr et sår - skade eller operationssår? Så kan Reiki healing være løsningen! Mangler dit dyr energi? Har dit dyr for meget energi? Har dit dyr stress? Har du træningsmæssige problemer? Har du problemer med håndteringen af din hund? Har dit dyr nogle uønskede adfærdsmønstre? Har dit dyr nogle gamle traumer? Så kan Reiki healing være løsningen!

Giv det en chance  Giv dit dyr en chance