Normalt anbefaler jeg healeren og klienten har fysisk kontakt med hinanden via klienten møder op til første Behandling på klinikken, inden der ydes fjernhealing. 

Men når healeren og klienten af forskelligge oversager ikke kan få den kontakt, gør fjernhealing det langt lettere. 

Afstand er kun noget vi har (opfundet) i den fysiske verden. I den åndelige verden er der ingen afstand og derfor er fjernhealing lige så optimalt, som hvis du var her på klinikken.

 Fjernhealing er for de fleste lidt sværere at acceptere, men ikke desto mindre lige så effektivt. Udgangspunktet er, at idet healing arbejder i bevidstheden, er man ikke begrænset af tid og sted. Den åndelig verden kan være flere steder på en gang, og ved præcis hvor de skal sende healingen hen.

 Når du skal modtage en fjernhealing, skal vi aftale en dato og tidspunkt hvor du sidder/ligger derhjemme i rolige omgivelse, uden forstyrrelse og slapper af. Jeg skal blot bruge dit navn og den adresse (hvis ikke vi kender hinanden I forvejen) du befinder dig på, for at være helt sikker på, hvem det er, der er modtager af denne fjernhealing. (Mange kan jo have samme navn som dig)

 Det er ikke hensigstmæssigt, at du har travlt med at lave mad, tale i telefon el.lign. når healingen skal ske. Hvis ikke du har mulighed for at være i ro på et bestemt tidspunkt, kan healingen ske om natten.

 Fjernhealingen har naturlige fordele fremfor kontakt-healing. F.eks. kan en eksamens angst beroliges, et tandlæge besøg gøres behageligere (ja, jeg bruger den selv!), babyer der ikke kan ligge roligt på briksen eller i armene på mig, kan have glæde af en fjernhealing. Det kan også bruges, hvis klienten ikke ønsker at blive berørt eller ligge på briksen, eller af andre praktiske årsager ikke kan være tilstede.

 En fjernhealing er ikke lige så lang som en kontakt healingen, typisk 30-60 min., men virker lige så effektivit.

Efter fjernhealingen, eller senest dagen efter, vil jeg gerne have at du ringer eller mailer til mig, og fortæller mig om din oplevelse. Også hvis du ikke har mærket noget. Ligeledes kan jeg fortælle dig, hvis jeg har oplevet noget særligt. Det er jo et forsøg værd